Cultuur Coach

de cultuurcoach kids uit EgmondHerman, Rita en Maya zijn in de gemeente Bergen en Alkmaar actief als cultuur coach via centrum voor kunsten Artiance. Vier keer per jaar komen zij met een reeks van 10 lessen op school en werken tijdens schooltijd met de kinderen aan een flink repetoire liedjes. Na school zijn er workshops voor alle kinderen van 6 t/m 10 jaar. Deze lessen zijn ook bekend als de ‘Muziektheater proeftuin’. In 10 lessen nemen ze kinderen mee in de wonderlijke wereld van muziektheater.

Speciaal voor de Teun de Jager in schoorl, pakken wij het iets anders aan. Wegens een fusie van meerdere scholen hebben ze gevraagd of wij met meerdere klassen willen werken. Iedere week staan we tijdens schooltijd voor een andere klas. Met groep 6 hebben we een schoollied geschreven, dat de hele school straks kan meezingen. Het feest is tijdens de kinderboekenweek en het toeval bestaat ook nog eens dat het thema daarvan ook FEEST is. Na school werken we met de kinderen aan de muziektheater proeftuin

Muziektheater Proeftuin

Maya wisselt de lessen af met spelletjes en disciplines als improvisatietheater, mime, bodypercussie, dans, zang en spreek technieken, maar ook zelf theater schrijven en maken. Herman en Rita komen na een paar lessen langs met braziliaanse percussie en een workshop schrijf je eigen lied. We behandelen alles wat erbij komt kijken als je gaat optreden op een podium. Natuurlijk werken we zoals altijd toe naar een mooie presentatie voor de hele familie.

Inschrijven

Wie? kinderen uit groep 4 t/m 7
Hoeveel? 10 lessen voor €20,-
Waar en wanneer? Teun de Jager Schoorl / Donderdag van 15:45 – 16:45

Inschrijven? via Kranenburgh

Reacties van de kinderen na een geslaagd Cultuur Coach seizoen:

Reacties gesloten