In Het Wild (2+)

Regie: DiIn het WildLage resock Hauser
Spel: Maya Link en Joske Koning
Herman Link, Rita Iny, Tim Aarnoutse en Olaf Keus (percussie)

Een muziektheater voorstelling over dieren voor klein en groot!

Een vrolijke muzikale safari voor peuters en kleuters dwars door de rimboe en over de savanne waar dieren de baas zijn. Maya en Joske gaan op reis naar Afrika om meer te leren over de dieren die daar wonen. De vogels, leeuwen, olifanten, de familie aap en al hun dierenvrienden laten hun zien hoe heerlijk het is om in het wild te leven. Ze drinken, eten, slapen, wassen en spelen. Het lijken net mensen!

Maar wat is het een troep in de natuur! Mensen laten al hun rommel maar slingeren. Gelukkig wonen daar ook de steggelmannetjes.  Zij laten zien dat je met al die rommel ook muziek en mooie dingen kunt maken. Energiek dans- en theaterspel, betoverende wereldse muziek en aanstekelijke liedjes waarop iedereen kan meezingen en bewegen als dieren in het wild. De voorstelling is voor kinderen vanaf 2 jaar en kwam tot stand i.s.m. de Bamboe club van het Wereld Natuur fonds, theaterbureau Vanaf 2 en het PeuterfestivalJoske en Maya bij de tent.

Trailer van In Het Wild

Workshops

Workshop In Het Wild met Maya en JoskeRondom de voorstelling In Het Wild bieden wij ook theater- en dansworkshops aan voor de kleintjes. We maken met de kinderen een reis en een muzikaal avontuur waarin we de dieren uit de jungle en savanne leren kennen. Samen bedenken we hoe de beesten eten, wassen en spelen. Spelenderwijs maken de leerlingen kennis met Afrikaanse instrumenten en muziek.

Voor het tot stand brengen van deze voorstelling bedanken wij:

Soundscape: Bart Jan Oosting
Dans- en productieadviezen: John Kayongo
Muzikale adviezen: Ton Nieuwenhuizen
Acquisite en tournee: Theaterbureau Vanaf 2
Scène foto’s: Annemiek Rooymans
Foto poster: Jennifer HaakVSB Fonds
Fonds Podium Kunsten
Amsterdams Fonds Voor De Kunst
Stichting A. Roland Holst Fonds
Kindermuziek.com
SNS Reaal Fonds
Peuterfestival
WNF Bamboeclub
Stiggelbout Slagwerken
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten