Maya Zingt de Wereld Rond (3+)

Concept, spel, zang en dans: Maya Link begeleidt door muzikant
Regie: Joske Koning
Theatervormgeving: Lennart Vader (Studio Nepco)
Muziek: Herman Link & Barbatuques

Maya is nieuwsgierig naar de wereld en de mensen die daar in leven. We zijn allemaal op dezelfde planeet geboren, maar toch is iedereen anders. Wat maakt ons verschillend? En maakt dat wat uit? Aan de andere kant lijken we allemaal op elkaar en doen toch ook weer dezelfde dingen. Maya gaat met jou op wereldreis en zo ontdekken we samen alles over ons leven op aarde in deze muziektheater voorstelling.

Maya zingt, danst en trommelt er op los en dat doet ze niet alleen, ze neemt haar muzikale troubadours mee. Liedjes met herkenbare thema’s op muziek uit alle windstreken van o.a. Samba Salad en Barbatuques. Samba, jazz, flamenco, pop en vele andere muziekstijlen nemen je mee op reis.

De hele voorstelling komt uit een koffer en decor bestaat uit onszelf. Met interactie als sleutel, speelt iedereen een rol in de voorstelling. Langzaam veranderen we allemaal in wereldburgers en maken we samen de wereld mooi. Een avontuurlijk en antropologische reis voor iedereen vanaf drie jaar.

Ga je mee? Kom verkleed als een wereldburger!

Deze voorstelling is het solodebuut van onze Maya en momenteel nog in de maak. Maya Zingt de Wereld Rond is te zien in de theaters vanaf september 2017.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten