Samba Salad 35 jaar – Paradiso Amsterdam

Samba Salad Een muzikale wereldreis voor kinderen
Hieperdepiep….Hoera!!

Samba Salad bestaat 35 jaar en dit uitbundige muziektheatergezelschap voor kinderen kan deze gelegenheid natuurlijk niet laten gaan zonder een flink feestje te geven! Onze verjaardag wordt groots gevierd met een theatervoorstelling, een swingend muziek spektakel en spannende verrassingen in de zaal. Deze dag is voor kinderen van alle leeftijden, dus ook voor papa, mama en de rest van de familie!

Tickets: 9,- per persoon, bestel ze nu via Paradiso!

Muzikaal spektakel

Het feest word geopend met de laatste muziektheater voorstelling ‘In het Wild’ die Samba Salad gemaakt heeft in samenwerking met de Bamboe Club van het Wereld Natuur Fonds. Maya en Joske gaan op reis naar Afrika om meer te leren over de dieren die daar wonen. Een vrolijke muzikale safari voor peuters en kleuters dwars door de rimboe en over de savanne waar dieren de baas zijn. Na een korte pauze is in het tweede deel de dansvloer voor iedereen geopend. Samba Salad’s Playground Band brengt met een grote bezetting aan muzikanten een swingend pretconcert waarbij niemand stil kan blijven zitten!

Workshops en meer

In de zaal zijn er doorlopend creatieve activiteiten voor de kinderen, zoals muziek instrumenten maken, verkleden, schminken en zijn er lekkere wereldse hapjes. Ook lopen er sprookjesfiguren rond die verhalen vertellen, je meenemen op avontuur of je hints geven voor verborgen schatten die verstopt zijn in de zaal.
Samba Salad roept alle kinderen op zich te verkleden! Kom als wild dier, muzikant, piraat, danser of danseres, prinses… het maakt niet uit. Gebruik je fantasie, kom verkleed en maak kans op een mooie prijs!

Artiesten

Herman Link (gitaar/zang/spel), Rita Iny (percussie/zang/spel), Maya Link (Zang/dans/spel), Bart-Jan Oosting (drums/percussie/spel), Tim Aarnoutse (Contrabas), Thomas Böttcher(piano), Randy Winterdal (basgitaar), Joske Koning (zang/dans/spel), Olaf Keus (drums/ afro-percussie), Joe Rivera (trompet), Daniel van Loenen (Trombone), Martijn Birnie (Saxofoon) en de presentatie word verzorgd door Sandra Kaas (VPRO).

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten