Samba Salad en het Metropole Orkest LIVE – CD

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Samba Salad & Het Metropole Orkest LIVE!In 1998 ging Samba Salad een bijzondere samenwerking aan met een van Nederlands beroemdste en hoogstaande orkestformaties: Het Metropole Orkest. Deze samenwerking heeft zich in de loop der jaren nog een paar keer herhaald en resulteerde uiteindelijk in deze live CD (2009).  Het resultaat was kindermuziek van de bovenste plank: in plaats van enkele musici hadden Herman, Rita en Maya nu een heel orkest om hun muziek ten gehore te brengen.  Vele internationale sterren zijn hun voorgegaan en Samba Salad hoort nu ook in de bescheiden rij van musici thuis die de eer hadden hun eigen werk samen met dit fantastisch orkest uit te voeren.

Een bruisende en swingende compilatie van bijzondere werken uit de verschillende jeugdtheaterconcerten die Samba Salad de afgelopen drie decennia maakte, maar dan met een orkest op de achtergrond. Een mengeling van diverse muziekculturen die zo typerend zijn voor dit kleurrijke gezelschap. Uitgevoerd door een 62 man (incl. Samba Salad) tellend Metropole Orkest o.l.v. dirigent Maurice Luttikhuis, enthousiast geholpen door  honderden meezingende kinderen en ouders in muziekcentrum Vredenburg (Utrecht) op 8 oktober 2006.  De laatste 4 (bonus)tracks zijn opgenomen door de TROS – radio in oktober 1998, Het Metropole Orkest stond toen o.l.v. dirigent Dick Bakker.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten