Zingen op de Achterbank 1, 2 en 3 – Boek en CD

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Voorkant van het boek Zingen op de Achterbank Deel 2 uit de populaire liedjesserie voor kinderen ‘Zingen op de Achterbank’  is een reeks compilatie CD’s met wereldmuziek voor kinderen (2006, 2008 en 2010). Net als ‘Zingen Zonder Zijwieltjes’ ontstond ‘Zingen op de Achterbank’ na meerdere jaren schrijven, opnemen en spelen van liedjes voor kinderen. Inmiddels zijn er al drie delen die door de grote populariteit allen al meerdere keren opnieuw zijn uitgegeven.

Alle drie de CD’s hebben net als Zingen Zonder Zijwieltjes begeleidende boeken met illustraties van Harmen van Straaten. De boeken en CDs zijn samen en los van elkaar te koop via kindermuziek.com

Zingen op de Achterbank Live Uitgevoerd

De Samba Salad Playground Band treedt regelmatig live op om de nummers van Zingen op de Achterbank en andere CDs van Samba Salad te spelen. Lees hier meer over de Playground Bandhoe ons te boeken op jouw school, na-schools opvang of theaterzaal, of om te zien wanneer de Playground Band bij jou in de buurt optreedt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten