Zingen Zonder Zijwieltjes (3+)

Zingen Zonder Zijwieltjes - voorstelling posterTekst en muziek: Herman Link en Rita Iny
Spel: Herman Link (Nederland – Zang, spel, gitaren en andere snaren), Rita Iny (Canada – Zang, spel, dans en percussie), Maya Link (Nederland – Flamencodans, zang en spel), Bart Jan Oosting (Nederland – Percussie, spel en zang), Randy Winterdal (Ned. Antillen – Bas)

Een feestelijk concert programma voor peuters. Muziek en theaterpret over herkenbare perikelen in het jonge kinderleven zoals leren veters strikken, verdwalen en uiteraard, fietsen zonder zijwieltjes. Gebaseerd op de gelijknamige en populaire CD-reeks Zingen Zonder Zijwieltjes is deze jeugdmuziektheater voorstelling  ondeugend,  charmant en een tikkeltje clowneske. Reken op een intiem en speels concert met veel interactieve momenten.

Samba Salad wil de fantasie van kinderen (en volwassenen) prikkelen en enthousiasmeren door een groot scala aan wereldse muziek stijlen voor te schotelen. Jeugdtheater en jeugdmuziektheater met een multicultureel jasje. Op innemende wijze wordt het publiek bij de hand genomen door een verrassend landschap van Braziliaanse-, Caraïbische- en Spaanse muziekstijlen, met toegankelijke spannende en grappige liedteksten. Kinderen maken kennis met (exotische) akoestische muziek en instrumenten die allemaal bespeeld kunnen worden.Zingen Zonder Zijwieltjes - multicultureel jeugdtheater en jeugdmuziek voor de kleintjes

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten