Zingen Zonder Zijwieltjes 1 en 2 – Boek en CD

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Compilatie CD van de beste nummers van Samba Salad‘Zingen Zonder Zijwieltjes’  is een compilatie CD met wereldmuziek voor peuters en kleuters (2000 en 2007). De liedteksten zijn geschreven door kinderliedjesschrijver Theo Olthuis en Samba Salad-lid Herman Link en gaan over de belangrijke dingen in het leven van kleine kinderen: leren veters strikken, prik krijgen van de dokter, voor het eerst alleen naar huis lopen, tanden wisselen, uit logeren gaan en natuurlijk fietsen zonder zijwieltjes! Samba Salad sleept de kinderen ongemerkt mee naar een rijke muzikale wereld van flamenco, samba, salsa, calypso, en andere bijzondere wereldse muziekstijlen. De CD is opgenomen in samenwerking met een groot aantal professionele muzikanten.

Wereldmuziek voor kinderen nu ook in boekvorm

Prent uit Zingen Zonder Zijwieltjes

Naast de CD hebben we ook een begeleidend boek bij ‘Zingen Zonder Zijwieltjes’ uitgegeven met prachtige illustraties van Harmen van Straaten. Boek en CD zijn samen of apart te koop via kindermuziek.com

 Zingen Zonder Zijwieltjes Live Uitgevoerd

De Samba Salad Playground Band treedt regelmatig live op om nummers van Zingen Zonder Zijwieltjes en andere CDs van Samba Salad te spelen. Lees hier meer over de jeugdtheatervoorstelling Zingen Zonder Zijwieltjeshoe deze te boeken op jouw school, na-schools opvang of theaterzaal, of om te zien wanneer de Playground Band bij jou in de buurt optreedt.

Bloemkoolsamba videoclip

De Bloemkoolsamba maakten wij al 20 jaar geleden. Het liedje is bedoeld om op vrolijke en smakelijke manier kinderen de basisritmes van de Braziliaanse samba te leren. Door de grote populariteit van dit liedje besloten we een korte clip op te nemen. Bloemkoolsamba staat op de CD ‘Zingen Zonder Zijwieltjes 1 + 2’

Download de liedteksten van Zingen Zonder Zijwieltjes om thuis mee te zingen!

[maxbutton id=”1″]
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten